LEGO - Disney - Rapunzel's Slaapkamer - 41156

SKU
794.330.247.00
€ 39,95
Je kunt dit product kopen bij:

Het leven van Disney prinses Rapunzel kun je lekker gezellig naspelen met deze LEGO Disney Rapunzels slaapkamerbouwset. De koning probeert haar in het koninkrijk Corona te houden. Zorg ervoor dat ze goed bij de les blijft door boeken te lezen, gebruik de telescoop om haar door het raam naar de buitenwereld te laten kijken en schilder een portret van haar vriend Pascal. Als alles stil is, open je het geheime vak waar je haar dagboek, een schaar en een koekenpan vindt en schuif je het bed opzij. Daar is een tunnel waarmee ze uit het kasteel kan ontsnappen! Geniet van het bouwen en aanpassen van deze bouwset en bedenk eindeloze avonturen met Rapunzel.

Eigenschappen:

  • Inclusief een LEGO l Disney minipoppetje van Rapunzel en een figuur van Pascal de kameleon.
  • De set bestaat uit een bed met een geheim vak, een raam dat open kan, een boekenkast, een schildersezel, een zitplaats voor Pascal en een ontsnappingsroute achter het bed.
  • Accessoires: een telescoop, boeken, een dagboek, een portrettegel van Pascal, verf, een haarborstel, een schaar en een koekenpan.
  • Pas dit LEGO l Disney Princess speelgoed eenvoudig aan door de verschillende elementen anders neer te zetten, zoals de zitplaats voor Pascal, de schildersezel en de telescoop.

Afmetingen:

  • Rapunzel's slaapkamer is ca. 11 cm hoog, 6 cm breed en 6 cm diep.
  • De boekenkast is ca. 6 cm hoog, 6 cm breed en 3 cm diep.