LEGO - Disney - Rapunzel's Caravan - 41157

SKU
141.782.668.00
€ 33,70
Je kunt dit product kopen bij:

Disney prinses Rapunzel en haar beste vriendin en lijfwacht Cassandra staan klaar om op reis te gaan in de LEGO Disney Rapunzels caravan! Het tweetal verlaat Corona om nieuwe avonturen te beleven. Help Maximus bij het trekken van de caravan en stop in het bos om schietoefeningen te doen met pijl en boog, maar kijk uit voor de betoverde stenen! Als het donker wordt, tover je het extra bed tevoorschijn zodat er ruimte is om met zijn tweeën in de caravan te slapen. Geniet van het bouwen en aanpassen van deze bouwset en bedenk eindeloze reisverhalen.

Eigenschappen:

  • Inclusief LEGO l Disney minipoppetjes van Rapunzel en Cassandra en een figuur van Maximus het paard.
  • De set omvat een caravan met slaapruimte op de vloer, een extra uitschuifbaar bed bovenin, een kooktoestel, een kraam met etenswaren, een doelwit voor het boogschieten, een vak met ruimte voor een schatkist, een harnas en ruimte voor 2 minipoppetjes om voorop te zitten, plus een functie om magische stenen tevoorschijn te toveren.
  • Accessoires: een dagboek, een lantaarn, Cassandra's zwaard, Rapunzel's pijl en boog, een haarborstel, een kroon, een juweel, een fles, een koekenpan, een portrettegel van de ouders van Rapunzel, brood, een wortel, een appel en een emmer.
  • Pas dit LEGO l Disney Princess speelgoed eenvoudig aan door elementen zoals het kooktoestel, de kraam met etenswaren en het doelwit voor boogschieten te verplaatsen.
  • Combineer met 41156 Rapunzel's slaapkamer voor nog meer Disney's Tangled: The Series speelplezier.

Afmetingen:

  • Rapunzel's caravan (zonder het paard) is ca. 15 cm hoog, 14 cm lang en 9 cm breed.
  • Het bosgedeelte is ca. 4 cm hoog, 6 cm breed en 4 cm diep.